Over mij

Achtergrond

Vanuit mijn analytische achtergrond werk ik oplossingsgericht, gestructureerd en planmatig. Ook ben ik gewend om in korte tijd alles te weten te komen over nieuwe vakgebieden en ben hierdoor snel inzetbaar.

Adviseren, trainen en schrijven 

Helder communiceren en resultaat leveren is de rode draad in de dingen die ik doe. Als geboren Rotterdamse hanteer ik uiteraard ook het “Niet lullen maar poetsen”-principe.

Werkwijze

Advies: Mijn enthousiasme en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden gecombineerd met een projectmatige aanpak geeft alle betrokkenen de kans om het beste uit zichzelf te halen en een goed resultaat te behalen.

Trainen: Als ik weet wat het onderwerp, het doel en de doelgroep is van de training/workshop ontwikkel ik voor jouw organisatie een programma op een maat met afwisselende werkvormen.

Schrijven: Een tekst die makkelijk leesbaar is en met een heldere boodschap dat is voor mij elke keer de uitdaging. Of het nu gaat om het script voor een animatiefilmpje of een tekst voor een website of publicatie.

Kennismaken

Wil je mij beter leren kennen en weten wat ik voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Bel of mail me voor een oriënterend gesprek.

contact