Het laatste zetje!

Na 2,5 jaar zelfstandig ondernemen werd het tijd voor het afmaken van mijn website. Alles was eigenlijk al lang geregeld:  het websiteadres, de host, een cursus WordPress……én toch kwam het er niet van om mijn site online te zetten.

De opdrachten die ik kon krijgen gingen altijd voor. Je moet als startende ondernemer toch ook geld verdienen. Ook was ik veel tijd kwijt aan het maken van afspraken om te kijken waar mijn potentiële opdrachtgevers precies zitten en waar zij behoefte aan hebben. En wat ik erg lastig vond is wat zet ik precies op mijn site,  waar ben ik nu echt goed in?

In de afgelopen jaren ben ik daar, door de vele gevarieerde opdrachten die ik heb gedaan, gelukkig een stuk verder meegekomen. Ik weet nu waar ik goed in ben en voor wie en waar ik van toegevoegde waarde ben. Het adviseren, trainen en schrijven zijn dan ook de 3 pijlers van mijn onderneming geworden.

En tot slot heeft collega-ondernemer Jan Anne van Dijk mij aangeboden om te helpen met de definitieve opzet van mijn site. Dit gaf mij het laatste zetje dat nodig was om mijn site af te maken en on-line te zetten.

Plaats een reactie